Tocanita aromata picanta

Postat de alinutzika in Pui
7 Mar 2012 | 4189 vizualizari
Tocanita aromata picanta

O tocanita excelenta, pe care am facut-o de cateva ori zilele astea, pt ca ne-a placut mult de tot. E foarte aromata, iar sotul meu zicea ca e genul de mancare chinezeasca. Nu stiu, pt ca eu nu am mancat niciodata la vreun restaurant chinezesc. Tot ce stiu e ca imi place enorm!!!!

Ingrediente

  • 3 pulpe dezosate de pui
  • 300 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 cutie conserva rosii sau 1/2 l bulion
  • 2 linguri sos chilli
  • 2 linguri pasta ardei
  • 1/2 lingurita din fiecare condiment uscat (sau dupa gustul fiecaruia): rozmarin, ienibahar, nucsoara, scortisoara-ii da un gust senzational, cimbru, ghimbir
  • sare, piper, vegeta, dupa gust
  • apa, daca mai e nevoie

Mod de preparare

Se toaca cepele. Se calesc in ulei la foc mic. Cand sunt calite, se adauga pasta de ardei, chilli, apoi pasta de rosii. Se lasa inca 2-3 minute, amestecand, apoi se adauga carnea taiata cubulete mai marisoare. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mai mic. Daca e nevoie, mai adaugati putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita aromata picanta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitel de pui la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Snitel de pui la cuptor

Pieptul de pui se taie felii,se bat cu batatorul de snitele si se condimenteaza pe ambele parti. Intr-o fafurie adanca amestecam cele 2 oua,iar in alta farfurie punem pesmetul,cu susanul si...

Citeste continuarea

Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

Postat de Bucataras

Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

Incalzeste cuptorul la 200 grade C. Pune pieptul de pui intr-un castron, adauga condimentele, usturoiul pisat, sarea si piperul, apoi 1 lingura ulei de masline. Nu am trecut o anume...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2012, 17:56
iami, iami ce bine arata
la 07.03.2012, 18:55
la 07.03.2012, 19:34
vai ce bunatate...la favorite cu ea...
la 07.03.2012, 19:46
sa te lingi pe degete nu alta
la 07.03.2012, 19:50
buna buna

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking