Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
27 Iul 2014 | 8540 vizualizari
Tocanita  cu carne si cartofi - la ceaun

Mancarea la ceaun iese intodeauna mai gustoasa . Poate ca este mai bine pazita ? sau ca esti cu prietenii mai relaxat ?

Ingrediente

  • 1 kg carne vita
  • 1 kg carne porc
  • 1.5 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 2 ardei rosii
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • marar verde
  • fenicul verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea taiata cuburi mai mari se pune in ceaun la prajit

Cand a scazut tot lichidul lasat de carne si aceasta incepe sa se rumeneasca  se pune ceapa si ardeiul taiate cubulete .Sarati.

Adaugati pasta de rosii , boiaua si pasta de ardei . Amestecati si puneti apa cat sa acopere carnea .

Adaugati cartofii curatati si feliatisi fierbeti pana acestiaincep sa se zdrobeasca .

Din cand in cand amestecati cu o lingura mare de lemn ca tocana sa nu se prinda de fundul ceaunului .

La sfarsit taiati usturoiul verde si restul verdeturilor si le incorporati in tocanita .

Serviti alaturat pe langa voie buna ,salate de cruditati sau muraturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Vinete albe umplute

Postat de panacris

Vinete albe umplute

Vinetele se spală, se taie în două apoi se scobesc cu o lingură, atât cât să rămână ca și o corăbioară, se vede în imagine. Se sărează, se stropesc cu...

Citeste continuarea

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

Postat de Caty

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

Cum se prepara Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda Scoatem carnea cu 30 minute mai devreme, pentru a se tempera. Spalam bucatile de rasol, le stergem cu...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii

la 27.07.2014, 07:28
e buna!
la 27.07.2014, 07:35
Ioi, asta-i buna rau de tot!
la 27.07.2014, 07:55
auuuu , ce bunatate
la 27.07.2014, 08:20
Ai dreptate Mihaela,iese mult mai buna la ceaun
la 27.07.2014, 08:23
Superrrr! Buna tare mincarica la ceaun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking