Tocanita cu muschiulet de purcel

Postat de Irina in Porc
18 Oct 2013 | 22558 vizualizari
Tocanita cu muschiulet de purcel

Am facut o tocanita buna, aromata, de te lingi pe degete...

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • tarhon
  • marar
  • sare
  • piper 
  • ulei pt uns carnea

Mod de preparare

Am curatat muschiuletul de porc de pielite si l-am taiat cubulete. Am uns cubuletele de carne cu putin ulei.

Am spalat si curatat legumele, dupa care le-am taiat : ceapa pestisor, ardeiul capia fasii, rosiile in sferturi, iar mararul l-am tocat marunt. Cateii de usturoi i-am lasat intregi.

Am pus vasul Zepter la incins acoperit cu capacul si cand acul indicator a ajuns in zona verde am pus carnea. Am acoperit din nou cu capacul, carnea s-a inabusit rapid, am adaugat si ceapa si am amestecat nitel. Am oprit focul.

Cand acul indicator a coborat in zona galbena am adaugat ardeiul si am incins vasul din nou.  

Am adaugat rosiile, cateii de usturoi, tarhonul, sare si piper, am acoperit si am mai lasat putin pe foc pana tocanita e gata. La final am presarat marar tocat marunt.

Alaturi de tocanita merge si o portie de mamaliguta, asa ca am pregatit rapid una.

Pofta buna va doresc!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu muschiulet de purcel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Postat de katty

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....

Citeste continuarea

Felii de carne cu fenicul și cartofi noi

Postat de panacris

Felii de carne cu fenicul și cartofi noi

Feliile de pulpă de porc se condimentează cu mirodeniile Fuchs, se așează în vasul roman, ce în prealabil a fost ținut în apă rece cca.20 de minute, se pun la gătit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2013, 11:08
ador tocanita asta
la 18.10.2013, 11:16
Imi place sigur!!
la 18.10.2013, 11:20
asta e buna de mori, si imi place ca are si marar
la 18.10.2013, 11:24
la 18.10.2013, 11:25
Ne place!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking