Tocanita cu muschiulet de purcel

Postat de Irina in Porc
18 Oct 2013 | 22558 vizualizari
Tocanita cu muschiulet de purcel

Am facut o tocanita buna, aromata, de te lingi pe degete...

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • tarhon
  • marar
  • sare
  • piper 
  • ulei pt uns carnea

Mod de preparare

Am curatat muschiuletul de porc de pielite si l-am taiat cubulete. Am uns cubuletele de carne cu putin ulei.

Am spalat si curatat legumele, dupa care le-am taiat : ceapa pestisor, ardeiul capia fasii, rosiile in sferturi, iar mararul l-am tocat marunt. Cateii de usturoi i-am lasat intregi.

Am pus vasul Zepter la incins acoperit cu capacul si cand acul indicator a ajuns in zona verde am pus carnea. Am acoperit din nou cu capacul, carnea s-a inabusit rapid, am adaugat si ceapa si am amestecat nitel. Am oprit focul.

Cand acul indicator a coborat in zona galbena am adaugat ardeiul si am incins vasul din nou.  

Am adaugat rosiile, cateii de usturoi, tarhonul, sare si piper, am acoperit si am mai lasat putin pe foc pana tocanita e gata. La final am presarat marar tocat marunt.

Alaturi de tocanita merge si o portie de mamaliguta, asa ca am pregatit rapid una.

Pofta buna va doresc!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu muschiulet de purcel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Postat de vasimur

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Iata cum se prepara  Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet Pasul 1. Porționați carnea în felii, ceva mai supțiri decât un deget, cam de 4-5 mm grosime....

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Postat de merisor67

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Desfacem foile de varză și le ținem în apă rece 30-40 de minute. Dacă varza este foarte acră, mai schimbăm apa, odată. Amestecăm carnea tocată, în proporție de 2/3 carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2013, 11:08
ador tocanita asta
la 18.10.2013, 11:16
Imi place sigur!!
la 18.10.2013, 11:20
asta e buna de mori, si imi place ca are si marar
la 18.10.2013, 11:24
la 18.10.2013, 11:25
Ne place!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking