Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi
Postat de panacris
Carnea se tranșează, în bucăți potivite, se înlătură pielea dacă se dorește, apoi se rumenește în untură încinsă, până prinde o crustă. Se scoate...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareCeapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem felii si le punem la calit in ulei de masline.Adaugam si aripiile de pui,le lasam cateva minute si punem putina apa,acoperiti cu un capac si lasati la foc mediu sa fiarba. Se muta compozitia intr-o craticioara sau un ceaun,punem si ardeii taiati fasii,mai adaugam apa,condimentele si lasam sa fiarba. Cand e aprope gata se pune bulionul,se mai lasa 10 minute la foc mic,acoperind cu un capac. Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de panacris
Carnea se tranșează, în bucăți potivite, se înlătură pielea dacă se dorește, apoi se rumenește în untură încinsă, până prinde o crustă. Se scoate...
Citeste continuareaPostat de Ina
Spalam aripile si le portionam (ale mele au fost destul de mari ) . Le clocotim 2 minute pentru a indeparta sangele . Tocam ceapa, morcovul si ardeiul si le calim in 2-3 linguri cu...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|