Ingrediente
- 1,5 kg cartofi
- 500 gr. piept de pui
- 300 gr. masline negre
- 2 morcov
- 3 cepe
- 1 ardei gras
- 250-300 gr.rosii in bulion
- patrunjel
- sare si piper (dupa gust)
Mod de preparare
Se pun la calit ceapa, morcovul si ardeiul gras, tocate.
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete, dupa care se pun peste legumele calite si se adauga apa cat sa-i acopere.
Pieptul de pui taiat cubulete, se caleste in putin ulei si se adauga in cratita dupa ce cartofii au fiert, tot atunci se adauga si rosiile tocate marunt.
La final se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pune patrunjelul tocat si maslinele intregi.
Se mai lasa 5 min. si se da de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|