Tocanita de porc cu cartofi la tigaie

Postat de Isabel in Porc
17 Mai 2014 | 6594 vizualizari
Tocanita de porc cu cartofi la tigaie

Chiar cumparasem niste carne de porc si zic decat sa fac ce fac de obicei,ba prajita sau la cuptor,pomana porcului,am incercat altceva si asta a iesit ff buna..

Ingrediente

  • 750 g carne de porc
  • 4 cartofi potriviti
  • 3 foi de dafin
  • 1 lgt piper
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lg delikat de legume
  • putina ceapa tocata marunt(1/3 )
  • 6 catei de usturoi tocati mic
  • verdeata(1 fir de patrunjer si 1 fir de marar)
  • 1 ceasca zarzavat facut in casa)...se poate si fara
  • 300ml ulei pt prajit

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca,apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete si cartofii taiati cuburi,fasii,neuniform cat mai gros,dafinul,piperul si delikatul,acoperim si lasam la foc mic sa se rumeneasca usor pe o parte ,apoi pe cealalta parte si scurgem surplusul de ulei(trebuie sa fie cat mai uscata nu sa balteasca in ulei)

.Apoi adaugam zarzavatul(optional),usturoiul,ceapa si lasam aprox. 10 min. amestecand de cateva ori sa nu se arda si in cele din urma adaugam verdeata tocata fin si mai potrivim de condimente dupa gustul fiecaruia.

Se serveste cu gogosari,conopida si castraveti la otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

Postat de vasimur

Tocanita de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

Pasul 1 . Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa și usturoiul le tocăm mărunt, morcovii și pătrunjelul îi tăiem rondele sau cubulețe, la fel și roșiile. Cartofii îi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2014, 15:33
Buna!
la 17.05.2014, 16:40
arata demential
la 18.05.2014, 10:14
multumesc.....a fost buna..
la 24.05.2014, 14:19
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking