4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingredientept tocanita:
pt piure:
Mod de preparareCarnea se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cuburi. Se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt, ardeiul gras taiat julien, foile de dafin, jumatate de cana de vin. Se lasa sa fiarba tocanita, cand scade vinul, sosul de pe tocanita se adauga si restul de vin, rosiile de la conserva taiate cubulete. Se lasa sa fiarba pana carnea este patrunsa bine. Se adauga restul ingredientelor si se potriveste dupa gust, iar la urma patrunjelul tocat fin. Pt piure: curatam cartofii de coaja, ii taiem in jumatati sau sferturi si ii punem in apa cu sare la fiert. Cand sunt gata fierti, devin sfaramiciosi, se scurge apa de pe cartofi si se paseaza, se adauga sare dupa gust, unt si lapte pana ajungem la consistenta dorita de piure. Servim piure de cartofi cu tocanita de porc. Pofta buna!! Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Corina33
Se curata si se taie cuburi ceapa, ardeiul si rosia. Se pune ceapa cu ardeiul la calit in uleiul incins. Dupa 4-5 minute se adauga si carnea de porc taiata bucati, maghiranul si se mai caleste...
Citeste continuareaPostat de momo121
Carnea o spalam in apa rece, o taiem bucati potrivite si o punem in tigaia incinsa cu ulei, o prajim pe ambele parti, pe urma punem ceapa si usturoiul taiate marunt alaturi de un praf de sare...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|