Tocanita de pui cu fasole rosie

Postat de cristeena20 in Pui
31 Mar 2019 | 2848 vizualizari
Tocanita de pui cu fasole rosie

Ingrediente

  • 1 pui de casa
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras /sau kapia
  • 2 rosii in conserva (sau proaspete)
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 morcov
  • 1 pahar mare de vin alb
  • o bucata de carnati afumat
  • ulei de masline
  • foaie de dafin
  • sare, piper, boia iute, sos picant,
  • 2 conserve de fasole rosie
  • orez pentru garnitura qb

Mod de preparare

  • Eu am folosit pui de casa dar se poate folosi orice tip de carne de pui (pulpe, pui intreg, etc). L-am taiat bucati potrivite ;
  • Intr-o cratita incapatoare am pus ulei de masline si am calit ceapa tocata fin,dafinul, morcovul rondele, ardeiul cubulete, usturoiul tocat marunt, carnatul taiat cubulete si el; am adaugat dupa 5 minute si rosiile tocate marunt-fara pielita si apoi am adaugat carnea ; am lasat sa se roajeasca putin, am pus sare, piper, boia , pasta de rosii, si apoi am turnat vinul. La foc mare am lasat sa scada vinul si apoi am turnat apa fierbinte. 
  • Lasma sa fiarba bine carnea-nu abuzam de apa ci adaugam treptat pana carnea se desprinde de pe os si e fiarta bine. Aduagam conservele de fasole rosie-daca doriti puteit lua fasole uscata si o puteti fierbe in prealabil-eu am preferat cin conserva. Mai lasam sa fiarba impreuna cam 20 minute-gustam de sare si condimente.
  • Servim cu orez alb alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rulada din piept de pui

Postat de timea

Rulada din piept de pui

Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt iar telina si morcovul le dam pe razatoarea mica. Verdeturile le tocam marunt. Amestecam toate cele de mai sus intr-un bol, adaugand putina sare...

Citeste continuarea

Piept de pui la cuptor cu cus-cus

Postat de Irina

Piept de pui la cuptor cu cus-cus

Pieptul de pui l-am condimentat cu sare, piper si plante aromate, l-am stropit cu suc de rosii, putin ulei si am adaugat cativa catei de usturoi. L-am pus la cuptor. Am pregatit apoi cus-cusul:...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2019, 22:10
la 31.03.2019, 22:20
Interesant si cu orez alaturi!
la 31.03.2019, 22:52
la 01.04.2019, 11:33
multumesc.
la 01.04.2019, 18:01
O mancare pe gustul nostru!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking