Tocanita de vinete-post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
13 Mai 2010 | 4568 vizualizari
Tocanita de vinete-post

este grozav de buna,usor de preparat si foarte gustoasa

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 lingura sos de soia
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Sunt cantitati pt o persoana

Se curata vanata de coaja apoi se taie cubulete mici.

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se pune in ulei sa se caleasca putin,dupa care se bun bucatile de vanata taiate cubulete si sosul de soia(optional),sare, piper si se lasa sa fiarba cu 1/2 canita de apa 10 minute.

La final se pune pasta de tomate se mai da un clocot si gata,se pune marar tocat daca va place

Daca va place dovlecelul atunci cu siguranta si vanata o sa va placa are un gust foarte bun,este o mancare de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete-post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Postat de oanapl

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru început se spală vânăta, se taie coada apoi se feliază și se taie în cubulețe mici. Se presară puțină sare peste ele. Se încinge o cratiță cu 2 linguri de...

Citeste continuarea

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Postat de katty

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Curatam vanata, o descojim si o taiem cuburi pe care presaram sare si le asezam intr-o sita la scurs. Pieptul de pui  il taiem in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2010, 23:19
Vanata,preferata mea.Am venit si cu furculitele.
la 13.05.2010, 23:29
multumesc mult silvioara si preferata mea dar nu inainte de ciuperci
la 14.05.2010, 08:53
super....vin cu 5 furculite, dar imi dai o portie maaaare....de tocanita.....
la 14.05.2010, 09:10
si mie imi place tare mult, la fel si ciupercile
la 14.05.2010, 19:09
mai fac madi ca a fost putin si iti dau portie dubla

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking