Ingrediente
- 1 kg carne macra de vitel
- 2-3 cepe rosii
- 4-5 cartofi
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 ardei grasi
- sare si piper dupa gust
- 1 legatura marar proaspat
- 3-4 linguri ulei
Mod de preparare
Se taie carnea bucatele,se rumeneste in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori subrtiri.Se adauga apoi ardeiul gras taiat tot felii subtiri..Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de carne.Se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.
Dupa o jumatate de ora se pun cartofii taiati cuburi,se portiveste de sare si piper.Se mai lasa pe foc cat se fierb cartofii,apoi se adauga bulionu si se da la cuptor pentru 10-15 minute.Se scoate se adauga mararul proaspat tocat.Se serveste cu mamaliguta,sau salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|