Tocanita de cartofi cu carne de vitel

Postat de ela in Vita
24 Noi 2011 | 16389 vizualizari
Tocanita de cartofi cu carne de vitel

Ingrediente

  • 400gr muschiulet de vitel
  • 800gr cartofi
  • 2morcovi
  • 2fire praz mai mici
  • 1ardei capia
  • verdeturi italiene
  • sare
  • piper
  • 2rosii
  • 150ml bulion
  • 1lingura boia dulce
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Taiem carnea bucati cat mai mici si o punem pe foc cu putin ulei(eu am facut mancarea la ceaun,ca nu l-am mai folosit demult).Lasam pe foc,amestecand din cand in cand vreo 10minute,maxim,apoi adaugam prazul taiat rondele,morcovii rondele si ardeiul curatat si taiat cubulete si mai lasam cateva minute la calit apoi acoperim cu apa,saram,piperam,punem putin amestec de verdeturi italiene si acoperim cu capac si lasam pe foc mai bine de o ora si jumatate sau mai putin,pana se inmoaie carnea,adaugand din cand in cand apa si amestecand.

Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii adaugam peste carne si legume,punem si rosiile decojite si taiate marunt si mai lasam 10minute,amestecand din cand in cand,apoi adaugam boiaua,bulionul si mai lasam vreo 10minute la fiert pana sunt gata si cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel si marar tocat,acoperim cu un capac si mai lasam cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot

Mai intai am taiat carnea cubulete potrivite, apoi am sters-o cu servetel si am tavalit-o prin faina amestecata cu piper si sare. Am calit bucatele de carne in ulei cate 3 min  pe fiecare...

Citeste continuarea

Tocanita de legume cu organe de vitel

Postat de Pungasa_Rogue

Tocanita de legume cu organe de vitel

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2011, 23:47
placeeee portie mareeeeeeee vreau
la 25.11.2011, 00:47
Foarte gustos imi placeeee
la 25.11.2011, 07:47
s
la 25.11.2011, 08:00
imi place
la 25.11.2011, 08:42
harnicutoooooooo,ce de-a bunatati

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking