Ingrediente
- 300 g carne porc
- 300 g ficatei de pui
- 300 g carnati prajiti
- 100 ml vin rosu
- 1 caciulie usturoi
- cimbru
- 2 linguri pasta de gogosari
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura untura
- sare
- piper
Mod de preparare
Carnea de porc se taie bucatele.
Ficateii se curata si se taie in doua
Carnatul prajit se taie felii.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Intr-o cratita topim untura, adaugam uleiul si bucatelele de carne pe care le rumenim frumos pe toate partile.
Le asezonam, apoi adaugam vinul si lasam la foc mic sa fiarba carnea.
Cand e aproape gata adaugam ficateii , feliile de carnati si pasta de gogosari apoi usturoiul pisat.Lasam sa fiarba si apoi sa se prajeasca bucatile de carne.Presaram cimbru la sfarsit.
Servim tochitura alaturi de mamaliguta sau cartofi.
Eu am servit-o cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde si cu castraveti murati la soare.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din Bihor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|