Tochitura dobrogeana
Postat de Dya
Jumatate din cantitatea de usturoi si ceapa se curata si se taie julien, dupa care se pun la rumenit in cele doua linguri de ulei. Cand devin translucide se pot adauga carnatii...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareCarnea se taie in bucatele mici. Se pune uleiul la incins si se pune carnea pentru a se rumeni putin. Apoi adaugam ceapa,usturoiul si ardeiul iute tocate marunt pt a se cali impreuna cu carnea. Se pune apa cat sa acopere carnea si apoi se pune bulionul. Se lasa la fiert iar la sfarsit se pune sarea,piperul si putin busuioc tocat marunt. Daca doriti puteti praji si un ou sa puneti deasupra,eu prefer fara ou. Se serveste calda cu mamaliguta. Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Dya
Jumatate din cantitatea de usturoi si ceapa se curata si se taie julien, dupa care se pun la rumenit in cele doua linguri de ulei. Cand devin translucide se pot adauga carnatii...
Citeste continuareaPostat de gugugh
1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat. 2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|