Ingrediente
- 500gr inimi si pipote de pui
- 200g pulpa de porc
- 500gr ciuperci
- 1 morcov
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 2 gogosari
- 4 linguri de faina
- 4 linguri de smantana
- un castronel bulion de rosii
- foi de dafin,busuioc,cimbru,sare dupa gust
Mod de preparare
Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:)
Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert. smantana am amestecat-o cu faina,am mestecat-o pana s-a facut ca o pasta,aceasta pasta am subtiat-o cu bulionul de rosii,am adaugat aceasta compozitie peste carne si legume...am lasat-o la foc mic pana a scazut ,am adaugat foile de dafin,cimbrul,busuiocul,sarea,usturoiul si au mai clocotic 5-10 minute...am servit cu mamaliguta si smantana...
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|