Ton proaspat cu rosii,curry si fistic

Postat de alba_zori in Ton
10 Noi 2012 | 4877 vizualizari
Ton proaspat cu rosii,curry si fistic

De la pescar doua feliute de ton proaspat,o carne rosie ce are te impresioneaza,de multe ori am mancat si facut ton,nu se compara cu cel din cutie,are alt gust parca,oricum e diferenta mare,si sa nu mai zicem de pret.Am facut pestele intr-un mod simplu si sanatos,sper sa va placa.

Ingrediente

  •  2 felii de ton proaspat
  • ulei de masline
  • sare,piper,curry
  • vin alb
  • rosii,leustean
  • masline,prune uscate
  • fistic macinat

Mod de preparare

Rapid si minunat de bun:am pus intr-o tigaie uleiul de masline,feliile de ton,am sarat,piperat,jumate de lingurita de curry,am adaugat vinul,prunele,maslinele si am lasat 10 minute cu capacul inchis,

Am invartit feliile si pe cealalta parte si am condimentat cu fisticul macinat,am gustat daca mai vroiam putina sare si am pus in farfurii si servit cu o felie de paine si un paharel de vin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton proaspat cu rosii,curry si fistic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de ton cu ciuperci si alte legume

Postat de merisor67

Chiftele de ton cu ciuperci si alte legume

Spălăm cartofii bine pe coajă și îi punem la fiert în apă cât să fie bine acoperiți. Curățăm morcovul și îl punem la fiert în apă cu puțină sare....

Citeste continuarea

Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Postat de Sylvia

Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

Preparea este simpla, tonul se decupeaza in bucati de 50-60 grame si se asezoneaza cu sare de mare si piper alb, il pensulam cu putin ulei de masline si este gata pentru prajit. Fiind un peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2012, 17:19
la 10.11.2012, 17:19
la 10.11.2012, 17:30
ce bun
la 10.11.2012, 18:03
foarte bun!
la 10.11.2012, 18:20
Bun!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking