Ingrediente
- un blat de tort ( eu am cumparat unul, dar am facut mare gresala, fiindca e oribil....)
- 150 gr ciocolata cu lapte +50 ml frisca
- 150 gr ciocolata amaruie+50 gr frisca
- 200ml frisca batuta ff bine
- un praf de budinca de caramel+300 ml lapte
- un praf de budinca de ciocolata +300 ml lapte
- 300 ml frisca pt decor
- 2 kiwi, boabe de struguri rosii
Mod de preparare
ciocolata amaruie se topeste cu 50 ml frisca, se amesteca bine si se da la racit. se procedeaza la fel cu cea de lapte. se fac budincile pe rand, fiecare cu 300 ml lapte, pt a iesi mai tari. se lasa sa se raceasca ff bine.
se bate frisca fff tare . jumatate din frisca se amesteca cu ciocolata amaruie si apoi cu budinca de ciocolata rece. cealalata jumatate de frisca se amesteca cu budinca de caramel si ciocolata cu lapte.
se taie tortul in trei ( al meu a fost gata taiat) si se unge primul rand cu crema de ciocolata amaruie, apoi se pune al doilea blat si se unge cu crema de ciocolata cu lapte. blaturile se insiropeaza bine cu sirop de zahar ars si esenta de rom.
peste ultimul rand de blat nu se mai pune crema, se ormeaza cu frisca si fructe, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort BICA GETA" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|