4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Am mancat o felie de tort cu aroma de trandafir, la Bucuresti. Am simtit , gustand, ca-i cel mai bun tort din lume. Nici nu-mi puteam da seama ce aroma e, asa incantata eram. Am si poza doveditoare :))) THX, Panacris.Am cerut reteta de tort sa mi-l prepar acasa. Pentru ca…o felie (ba chiar si aia impartita la doi! :)) ) e prea putin! :)))) O textura atat de fina! Blatul insiropat cu caramel, spuma aromata cu trandafir si frisca se completeaza PERFECT! Cantitatile prezentate in reteta de fata ajung pentru un tort cu diametrul de 20cm, (cam 8-10 portii). Daca doriti un tort mare dublati cantitatile.
IngredienteBlat
Spuma de trandafir
Frisca
In plus – 3 linguri zahar pentru caramelizat Mod de preparareBlat.
Spuma de trandafir.
Frisca
Nota. Daca nu iti place dulceata de trandafir poti folosi si alt fel de dulceata. Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu aroma de trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de merisor67
Preparam mai intai blatul. Separam albusurile de galbenusuri si presaram putina sare peste ele. Mixam albusurile pana devin spumoase, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam...
Citeste continuareaPostat de BuniMaria
Blatul Mixam ouale cu zaharul pana la topirea zaharului. Scoatem telurile si adaugam faina si zaharul vanilat,amestecand usor cu o lingura. Tapetam o forma cu hartie de copt ,turnam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|