Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos

Postat de geobucataras in Torturi
9 Ian 2014 | 4069 vizualizari
Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos

Este foarte usor de preparat si nu costa o avere

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 9 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 2 esente de rom
  • 9 linguri de faina
  • Pentru umplu tortul avem nevoie de :
  • 2 creme de ciocolata de la Dr. Oetker
  • 1 crema de vanilie tot de la Dr. Oetker
  • si 2 pachete de frisca

Mod de preparare

Pregatirea blatului:

Separam ouale dupa care batem cu mixerul albusurile bine pana se fac spuna,se adauga zaharul si esenta si se bate in continuare spuma pana devine un pic mai tare.

Cu o lingura de lemn adaugam treptat galbenusurile , de sus in jos,dupa ce am adaugat galbenusu tot cu lingura de lemn adaugam faina care si ea se pune treptat cate o lingura si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn.

Tava pentru copt blatul se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care turnam compozitia de aluat si il dam la cuptor cca 30 de min, cand aluatul este deja auriu se poate scoate.

Blatul dupa ce s-a racit se taie in trei parti.

Blatul se insiropeaza cu zeama de la compot sau cu ce aveti, dupa care se fac cremele.Prepararea cremelor este scrisa pe pachetul de crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort D si T

Postat de Constelatialeu

Tort D si T

Blat : Il pregatim cu o seara inainte, a doua zi se taie mult mai bine. Albusurile cu un praf de sare se mixeaza bine pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul se mixeaza pana ce zaharul...

Citeste continuarea

Tort cu crema de afine

Postat de rhapsody

Tort cu crema de afine

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile cu 60 g zahar pana cand formeaza spuma si se deschid la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2014, 15:30
Rapid si gustos
Bin venit in familia bucatarasilor
la 09.01.2014, 15:37
Cum sa-ti zic ... bucataras sau bucatarasa , este minunata prima ta postare , la cat mai multeeeeeeeeeeeee
la 09.01.2014, 16:02
multumesc mult fetelor :*
la 09.01.2014, 16:35
la 09.01.2014, 16:41

Redimensioneaza poza

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking