Tort cu branza si visine

Postat de antici_gabytza in Torturi
22 Iun 2013 | 6215 vizualizari
Tort cu branza si visine

Ingrediente

blat

  • 13 piscoturi
  • 15 biscuiti

crema

  • 1 kg branza
  • 5 linguri lapte
  • 300 g zahar pudra
  • 1 esenta lamaie
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • visine
  • 1 plic gelatina

decor

  • ciocolata
  • 1 lingura unt

sirop

  • compot visine

Mod de preparare

Stoarcem branza de zer daca are si o dam la frigider 30 min.Dupa o mixam bine cu laptele si zaharul pudra.Adaugam visinele spalate si fara samburi, esenta,nuca de cocos si plicurile de zahar vanilat.La sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvata in 100 ml apa si preparat conform instructiunilor de pe plic

Pregatim o tava cu inel detasabil si asezam piscoturile trecute prin compot de visine.Rasturnam crema peste piscoturi si asezam biscuiti deasupra peste toata crema.

Topim o ciocolata neagra impreuna cu untul pe baie de aburi si rasturnam pe toata suprafata biscuitilor.La sfarsit decoram cu cateva visine si dam la frigider cca 2-3 ore inainte sa-l servim

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu cafea, cocos si visine

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu cafea, cocos si visine

Blatul: Separati ouale. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul treptat, mixati pana obtineti o bezea lucioasa si indulcitorul este dizolvat. Incorporati...

Citeste continuarea

Desert tort cu crema de cafea, lime si jeleu de visine

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu crema de cafea, lime si jeleu de visine

Blatul: Separati ouale, mixati galbenusurile cu zaharul, apoi adaugati uleiul, iaurtul si vanilia. Incorporati faina si praful de copt in compozitia de galbenusuri. Albusurile le bateti cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2013, 19:02
la 22.06.2013, 19:03
Ahaa, a venit şi tortul, nu numai poza de jos.
la 22.06.2013, 19:05
la 22.06.2013, 19:17
Ce tort bun ai facut!
la 22.06.2013, 19:20
frumos!!!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking