Tort cu crema mascarpone

Postat de lili in Torturi
28 Iun 2013 | 4242 vizualizari
Tort cu crema mascarpone

Ingrediente

 blatul 1:

  • 250 gr. biscuiti
  • 115 gr. unt
  • 2 linguri sirop artar

blatul 2:

  • un pachet de piscoturi
  • cafea ness ( sa inmuiem piscoturile)

Crema:

  • 250 gr. mascarpone
  • 200 ml. frisca lichida-
  • 50 gr. zahar

Mod de preparare

Pentru blatul 1 o sa sfaramam biscuitii in blender si ii amestecam cu untul topit si siropul de artar. Intindem blatul de biscuiti intr-o tava si il presam putin.

Branza mascarpone o amestecam cu frisca batuta bine si zaharul.O parte din crema o punem peste blatul de biscutiti, apoi punem piscoturile inmuiate in cafea si la final restul de crema.
Tortul rezultat se va tine la frigider cca 3 ore.

Este un tort foarte bun pe care il putem face in zilele calduroase, deoarece nu necesita coacere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de tort cu ciocolata si crema de mascarpone

Postat de RODIMUR

Reteta de tort cu ciocolata si crema de mascarpone

Iata cum se prepara Reteta de tort cu ciocolata si crema de mascarpone Blatul se poate face cu o zi înainte. Se separă albușurile de gălbenușuri și se mizează cu praful de sare,...

Citeste continuarea

Reteta de tort ferrero rocher cu ciocolata si alune

Postat de oanapl

Reteta de tort ferrero rocher cu ciocolata si alune

Iata cum se prepara Reteta de tort ferrero rocher cu ciocolata si alune Se încălzesc 250g smântână pentru frișcă până aproape de punctul de fierbere. Se oprește...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2013, 11:28
bun bun
la 28.06.2013, 12:11
la 28.06.2013, 15:37
Foarte bun!
la 28.06.2013, 20:54
O bunatate
la 28.06.2013, 21:59
Mmmmmmmmmm imi place

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking