RETETE VIDEO

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Postat de Bucataras

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă...

Citeste continuarea

Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus

Postat de Bucataras

Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus

Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o...

Citeste continuarea

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...

Citeste continuarea

Reteta simpla de piure de cartofi cu parmezan la cuptor

Postat de Bucataras

Reteta simpla de piure de cartofi cu parmezan la cuptor

Iata cum se prepara Reteta simpla de piure de cartofi cu parmezan la cuptor Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un castron, combinați piureul de cartofi...

Citeste continuarea

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Postat de Bucataras

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda: Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată,...

Citeste continuarea
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Drob de miel cu verdeata si leurda

Postat de Sim0naWorld

Drob de miel cu verdeata si leurda

Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am pregatit ingredientele. Organele le-am curatat, le-am taiat in bucati mai mici   si le-am pus la fiert impreuna cu carnea. Am spumat de cate ori a fost cazul. Separat am pus la fiert cele 5 oua de fazanita (merg si de gaina sau de prepelita). Cat carnea si organele fierbeau, am...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Lasagna clasica reteta traditionala italiana

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Lasagna clasica reteta traditionala italiana Preincalzeste cuptorul la 180°C si unge usor o tava de copt cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie mare, caleste ceapa si...

Citeste continuarea

Strudele cu mere si fulgi de migdale - Reteta rapida cu foietaj

Postat de Retete_gustoase

Cum se prepara Strudele cu mere si fulgi de migdale - Reteta rapida cu foietaj: Se spala si se curata merele de coaja. Se indeparteaza cotoarele, iar merele se taie cubulete sau se pot da...

Citeste continuarea

Crema de zahar ars - Reteta gustoasa pentru un desert fin si cremos

Postat de Retete_gustoase

Iata cum se prepara Crema de zahar ars - Reteta gustoasa pentru un desert fin si cremos: Preincalzeste cuptorul la 150°C. Foloseste o forma de copt mai mare sau boluri...

Citeste continuarea

Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

Postat de Bucataras

Cum sa pregatesti Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște Pentru a prepara ouăle vopsite, începe prin a fierbe ouăle timp de 15-20 de...

Citeste continuarea

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Postat de Bucataras

Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii. Așezăm...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Choux à la crème cu căpșuni - Cum să prepari o rețetă delicioasă și ușoară!

Postat de Bucataras

Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...

Citeste continuarea

Sparanghelul, supranumit si "Hrana regilor" - Origini si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă.  Este...

Citeste continuarea

Ghid rapid pentru alegerea celor mai sanatoase tigai pentru gatit: 8 puncte importante

Postat de Stella29

Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking