Tort de branza cu piersici

Postat de nadina73 in Torturi
15 Oct 2010 | 4773 vizualizari
Tort de branza cu piersici

Buna rau de tot

Ingrediente

  • aluat:
  • 125 g unt
  • 300 faina
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 125g unt
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 750 g branza quark
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 compot de piersici
  • zahar pudra pentru decor

Mod de preparare

Se pregateste aluatul, se amesteca bine untul cu oul si zaharul dupa care se pune faina si praful de copt.Se unge o tava rotunda de tort cu diametru de 26cm  cu putin unt dupa care se intinde aluatul cu ajutorul palmelor ,se lucreaza mai usor.

Peste aluat se pun piersicile pe margine dupa care se pune compozitia de branza

Se pregateste umplutura,se amesteca bine untul cu zaharul dupa care se pun ouale intregi si esenta de vanilie se mai mixeaza putin dupa care se pun branza.Se lasa 1 canita din compozitie si se amesteca cu cacao.

Peste aluat se pune jumatate din cantitatea alba de branza dupa care in mijloc se pune jumatate din cea cu cacao (fara a se amesteca deloc)iar peste se toarna diferenta cea alba si in mijloc cea maro(nu trebuie amestecat deloc in compozitie).

Se da tava la cuptor pentru 1 ora la 180 grade

Dupa ce s-a copt, se lasa in tava pana se raceste ,iar apoi se pudreaza cu zahar praf

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu ciocolata, crema de piersici si blat umed

Postat de oanapl

Desert tort cu ciocolata, crema de piersici si blat umed

Blatul: Topești ciocolata împreună cu untul, pe foc mic. Amesteci pentru a omogeniza compoziția. Când amestecul e complet omogen, oprești focul. Adaugi esența de vanilie,...

Citeste continuarea

Tort cu jeleu de piersici

Postat de sufletista

Tort cu jeleu de piersici

Blat : mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu cacao si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 23:55
ma omori cu zile
la 15.10.2010, 23:56
noroc ca-s satula
la 16.10.2010, 00:01
,eu,nuuuuuu....
la 16.10.2010, 00:05
vai ce bunatate!!!!!!!!!!!
la 16.10.2010, 00:08
ti-e fomica eluco?
mie la ora asta nik nu-mi mai trebuie

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking