Ingrediente
- Reteta e preluata de la eclerash(multumesc mult pentru ca ai postata aceasta reteta), dar e putin modificata astfel:
- Blat 1:
- 4 cani faina
- 2 cani zahar
- 1 praf de copt
- 5 linguri cacao
- 1 plic zahar vanilinat
- 2 cani apa
- 7 linguri ulei
- 100-150 gr nuci
- Blat 2:
- 2 cani faina
- 1 cana zahar
- 1 praf de copt
- 1 linguri cacao
- 1 zahar vanilinat
- 1 cana apa
- 3.5 linguri ulei
- 1 lingura cacao
- 3 linguri gem de caise/ piersici
- Crema:
- 3 ciocolate Primola/ Kandia amaruie(de post)
- 2 plicuri frisca light
- 2 banane
- 3-4 clementine
Mod de preparare
Blaturi: se pune faina, zaharul, praful de copt, cacao, zahar vanilinat apoi se adauga apa si uleiul si se omeogenizeaza compozitia. La final se pune nuca, iar pentru blatul 2 gemul.
Blatul 1 se taie in doua, la mijloc se pune blatul 2, iar intre ele crema si fructe taiate feli.
Crema: Se topeste ciocolata la bain-marin si se adauga cam 1/4 din frisca obtinuta din cele doua plicuri. Restul de frisca se foloseste pentru ornat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|