Tort Fantastic

Postat de Adele in Dulciuri
13 Iun 2014 | 3351 vizualizari
Tort Fantastic

Reteta cu numarul 50 :D.. Am reusit sa fac aceasta reteta si pot spune ca este minunata :P M-am inspirat acestei retete :) http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-dulceacrisoara-28545.html

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar.
  • 3 linguri ulei.
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt.
  • Crema branza:
  • 350 gr ricotta de vaca.
  • 250 ml frisca lichida.
  • 100 gr zahar.
  • Fanta de portocale 700 ml.
  • 2 plicuri budinca de vanilie.
  • 4 linguri de zahar.

Mod de preparare

Intr-un vas batem ouale cu zaharul si ulei pana devin spuma,adaugam faina si praful de copt, continuam sa amestecam dupa care punem in tava si dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°.

Intre timp pregatim crema de branza - amestecam ricotta cu zaharul ,turnam si frisca si mixam bine pana ce compozitia devine cremoasa.Lasam la rece cateva minute.

Intr-o oala punem pe foc Fanta si asteptam sa se incalzeasca ,intre timp amestecam praful de budinca cu zaharul si il turnam peste suc.Lasam sa fiarba si amestecam pana se ingroasa.Se lasa la racit.

Cand s-a racit blatul punem crema de branza si budinca,si dam la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fantastic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Blat de tort vanilat

Postat de Pungasa_Rogue

Blat de tort vanilat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga...

Citeste continuarea

Cornuri pufoase

Postat de cris2711

Cornuri pufoase

Am pus toate ingredientele pe masa de gatit. Am luat un castron mai mare in care pus: -faina,zaharul,branza de vaci,oul,coaja rasa de la o portocala,zaharul vanilat,drojdia,sarea,smantana si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2014, 23:09
Delicioasa! Si felicitari pentru reteta cu nr.50!
la 13.06.2014, 23:18
Multumesc frumos
la 13.06.2014, 23:20
Felicitari Adele
la 13.06.2014, 23:33
La cat mai multe si delicioase retete
la 13.06.2014, 23:38
Multumesc

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking