Tort Kitty

Postat de Dea_Dea in Torturi
21 Mar 2013 | 2627 vizualizari
Tort Kitty

Tort diplomat cu iaurt si cocktail de fructe imbracat in pasta de zahar L-am facut anul trecut de ziua fiicei mele.

Ingrediente

  • BLAT:
  • piscoturi inmuiate in siropul de la cocktail-ul de fructe
  • CREMA
  • 2 cutii de cocktail de fructe
  • 400 gr iaurt
  • 500 ml frisca
  • 10 linguri zahar
  • 3 pliculete de gelatina.

Mod de preparare

Piscoturile inmuiate in siropul de la fructe se pun intr-o tava cu pereti detasabili cu diam. 28 .

Fructele se pun la scurs.

Crema :gelatina se pune la inmuiat cu 200 ml sirop, se lasa 10 min. intre timp se mixeaza iaurtul cu zaharul, se mixeaza si frisca si se amesteca cu iaurtul. Apoi se adauga fructele.La final se adauga gelatina dizolvata la aburi , se omogenizeaza si se pune peste randul de piscoturi.

Dupa ce am pus crema se mai pune un rand de piscoturi si se da la frigider pentru cel putin 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kitty" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort Hello Kitty - rețeta cu nr. 400

Postat de oanapl

Desert tort Hello Kitty - rețeta cu nr. 400

Pentru ganache-ul de ciocolată, încălzești 100 ml frișcă lichidă până aproape de punctul de fierbere. Oprești focul și adaugi 100 g ciocolată cu lapte ruptă bucățele....

Citeste continuarea

Tort cu zmeura, frisca si ciocolata "Hello Kitty"

Postat de deyutzky

Tort cu zmeura, frisca si ciocolata "Hello Kitty"

Crema de ciocolata: Incepem cu crema de ciocolata pentru a avea timp sa se raceasca.  Intr-un vas punem 100 ml frisca lichida si dam vasul pe foc mic pana cand frisca se incalzeste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2013, 17:49
ce dragut eeeeee
la 21.03.2013, 17:57
Multumesc!!
la 21.03.2013, 18:22
la 21.03.2013, 19:19
dar reteta unde a disparut?
la 21.03.2013, 20:30
Frumos tort, dar scrie-ne si cum se prepara

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking