Torteloni cu sos de gogosari

Postat de mihaelar63 in Tortellini
17 Oct 2014 | 6757 vizualizari
Torteloni cu sos de gogosari

Printre pastele mele preferate sunt tortellini , rapid si comod de preparat cu ce ai prin frigider . De de data aceasta au fost torteloni , probababil pentru ca erau mai mari .

Ingrediente

  • 250 gr torteloni cu panac si ricota
  • 250 gr carnaciori semiafumati
  • 250 gr sos de gogosari cu usturoi : http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 150 gr branza Gorgonzola picanta
  • 50 ml ulei masline
  • busuioc verde
  • sare

Mod de preparare

  1.  Se fierb torteloni in apa cu multa sare .
  2. Carnaciorii taiati rondele se prajesc in putin ulei de masline .
  3. Cand carnaciorii sunt crocanti puneti branza sfarmata si sosul de gogosari .
  4. Amestecati si lasati la foc mic 5 minute , pana branza se dizolva in sos .
  5. Amestecati sosul cu carnaciori impreuna cu pastele .
  6. Serviti preparatul cald decorat cu busuioc proaspat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Torteloni cu sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta cu tortelloni

Postat de MotanLaOale

Omleta cu tortelloni

Tortelloni se fierb 10 minute in apa cu sare si se pun la scurs. Ceapa se curata si se toaca rondele. Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute. Se pun si tortelloni si...

Citeste continuarea

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

Curatam ceapa si o tocam marunt. Ciupercile le spalam bine si le punem intr-o sita la scurs. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ceapa si ciupercile. Le innabusim 2-3 minute, apoi punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2014, 13:04
bun bun
la 17.10.2014, 13:06
o delicatete
la 17.10.2014, 13:07
numai bun pentru pranz
la 17.10.2014, 13:13
la 17.10.2014, 13:28
Motan

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking