Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Postat de miha in Dulciuri
13 Mai 2009 | 5220 vizualizari
Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

O reteta preluata din bucataria italiana a Danelutzei...

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 125 g zahar
  • 150 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 250 ml iaurt
  • 130 ml lapte

Mod de preparare

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam.


Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecind continuu si alternand cu laptele.Iese o compozitie ca pentru chec.


Turnam compozitia intr-o tava (20/30) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.


Se taie dupa racirea completa.


E foarte buna la cafea. ;)
Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine,dar asa trebuie sa fie.Un pic "crocanta" la exterior si moale/umeda la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu ciocolata si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Muffins cu oua de ciocolata

Postat de RuxyRux

Muffins cu oua de ciocolata

Untul se mixeaza cu zaharul pudra si vanilia timp de 3 minute sau pana se inmoaie si se omogenizeaza( compozitia e mai densa). Se adauga ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Se pune...

Citeste continuarea

Cozonac pufos de post

Postat de Corina33

Cozonac pufos de post

Se amesteca intr-un bol faina cu sarea si drojdia, daca folositi drojdie uscata. Daca aveti drojdie proaspata, se faramiteaza intr-o cescuta si se freaca impreuna cu o lingurita de zahar pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2009, 17:23
Demult salivez la ele, de cand le-ai postat pe blog - le fac sigur si eu cat mai repede
la 13.05.2009, 19:48
Abia astept sa vad daca ti-au placut!
la 13.05.2009, 22:53
oare este vreo prajitura de-a Mihaelei la care sa nu salivez?..mai ales ca eu una las orice pentru dulciuri...
la 13.05.2009, 23:17
Dear Anca, dar sa ai grija cu caloriile
la 14.05.2009, 08:46
oh, Jamie, tocmai d-aia nu ma apuc de preparat...deocamdata! si tot d-aia nu am mai scris p-aici nimic nou de o gramada de timp...

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking