Varza calita cu carnati semiafumati si stelute de mamaliga

Postat de Lily_Musat in Mancaruri de legume
4 Mar 2011 | 7094 vizualizari
Varza calita cu carnati semiafumati si stelute de mamaliga

Ingrediente

  • 4 verze murate potrivite,
  • 2 cepe rosii,
  • 100 ml ulei,
  • 500 ml suc de rosii,
  • cimbru,
  • piper,
  • foi de dafin,
  • marar,
  • carnati semiafumati de porc,
  • optinal cateva bucati de sunca de casa

Mod de preparare

Se caleste ceapa intr-o oala cu ulei, se toaca varza marunt (inainte o spalam bine sa nu fie sarata) si se adauga peste ceapa calita, se acopera cu un capac, pe foc mic si se lasa sa se inabuseasca aproximativ 1 ora. Dupa ce sa fiert 1 ora, adaugam cimbrul, piperul, mararul si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba 15 minute.

Dam oala de pe foc, punem pe deasupra carnatii taiati bucati, si sunca de casa felii.Preincalzim cuptorul la 200 grade si bagam varza in cuptor, pe gratarul de jos, pentru cca 30 minute.

Se serveste cu stelute de mamaliga!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati semiafumati si stelute de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de teci cu dovlecel

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de teci cu dovlecel

Se curata ceapa de foi si se spala. Se taie ardeiul pe jumatate, se curata de seminte si se spala. Se curata morcovul de coaja si se spala. Aceste trei legume se pun intr-o cratita la...

Citeste continuarea

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Postat de andaoana

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida am desfacut-o buchetele si am tinut-o in apa rece cu o lingurita de bicarbonate cam o jumate de ora . Pe foc am pus o oala de 3 l cu apa sa fioarba. Cand apa a inceput sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2011, 17:02
bun bun
la 04.03.2011, 17:09
la 04.03.2011, 17:11
Arata grozav
la 04.03.2011, 17:23
la 04.03.2011, 17:31
ce stelute frumoase

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking