Varza calita cu carnita de la borcan

Postat de housy in Porc
14 Oct 2010 | 10737 vizualizari
Varza calita cu carnita de la borcan

Ingrediente

  • - 3 verze maricele
  • - 2 linguri untura de la carne
  • - carnita si carnati de la borcan
  • - 1 morcov maricel
  • - 1 ceapa mare
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

 

  • - se foloseste o oala ceva mai mare
  • - se curata si toaca ceapa marunt
  • - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare
  • - se pun la calit in putin untura 
  • - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn
  • - se pune in oala s se adauga putin sare
  • - dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina
  • - cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele
  • - se pune simbrul si piperul, se mesteca bine
  • - se serveste cu mamaliguta calda

                                                                Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnita de la borcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume

Postat de rocsi_1612

Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume

Spalam cotletul si il tamponam cu un servet de bucatarie. Ficateii ii tinem 10 minute in apa pentru a mai iesi sangele, apoi ii scurgem bine. Curatam dovlecelul, il taiem felii rotunde,...

Citeste continuarea

Tocanita de porc cu piure de cartofi

Postat de simona72

Tocanita de porc cu piure de cartofi

Carnea se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cuburi. Se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt, ardeiul gras taiat julien, foile de dafin,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 09:01
3 verze????pt cate pers gatesti????
la 15.10.2010, 09:24
la 15.10.2010, 10:39
ce bine arata.......
la 15.10.2010, 21:57
3 verze care apoi la calit vor scadea , foarte bun
la 16.10.2010, 02:13
vreau si eu

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking