Varza calita cu carnita de la borcan

Postat de housy in Porc
14 Oct 2010 | 10703 vizualizari
Varza calita cu carnita de la borcan

Ingrediente

  • - 3 verze maricele
  • - 2 linguri untura de la carne
  • - carnita si carnati de la borcan
  • - 1 morcov maricel
  • - 1 ceapa mare
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

 

  • - se foloseste o oala ceva mai mare
  • - se curata si toaca ceapa marunt
  • - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare
  • - se pun la calit in putin untura 
  • - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn
  • - se pune in oala s se adauga putin sare
  • - dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina
  • - cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele
  • - se pune simbrul si piperul, se mesteca bine
  • - se serveste cu mamaliguta calda

                                                                Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnita de la borcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste de porc cu cartofi noi

Postat de Oana

Coaste de porc cu cartofi noi

Pune intr-o tava pe hartie de copt cele doua bucati de scaricica de porc si intr-un castron cartofii. Unge carnea cu ulei pe ambele parti si restul de ulei pune-l peste cartofi si amesteca bine....

Citeste continuarea

Sarmale cu varza acra

Postat de mihaelar63

Sarmale cu varza acra

Varza acra se desareaza in apa rece daca este cazul. La mine nu a fost pentru ca eu nu folosesc sare in exces la murare. Se scoate frunzele de pe capatana. Fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 09:01
3 verze????pt cate pers gatesti????
la 15.10.2010, 09:24
la 15.10.2010, 10:39
ce bine arata.......
la 15.10.2010, 21:57
3 verze care apoi la calit vor scadea , foarte bun
la 16.10.2010, 02:13
vreau si eu

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking