Varza calita cu carnita de la borcan

Postat de housy in Porc
14 Oct 2010 | 10717 vizualizari
Varza calita cu carnita de la borcan

Ingrediente

  • - 3 verze maricele
  • - 2 linguri untura de la carne
  • - carnita si carnati de la borcan
  • - 1 morcov maricel
  • - 1 ceapa mare
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

 

  • - se foloseste o oala ceva mai mare
  • - se curata si toaca ceapa marunt
  • - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare
  • - se pun la calit in putin untura 
  • - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn
  • - se pune in oala s se adauga putin sare
  • - dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina
  • - cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele
  • - se pune simbrul si piperul, se mesteca bine
  • - se serveste cu mamaliguta calda

                                                                Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnita de la borcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor

Postat de Constelatialeu

Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor

Feliem cotletul, am taiat 9 felii de cotlet le-am condimentat  ( am primit doua rajnite cu condimente si m-am dat si eu in barci)pe o parte si pe alta si le-am lasat cca 20 min sa se...

Citeste continuarea

Tocana de porc cu cartofi piure

Postat de Corina33

Tocana de porc cu cartofi piure

Se curata si se taie cuburi ceapa, ardeiul si rosia. Se pune ceapa cu ardeiul la calit in uleiul incins. Dupa 4-5 minute se adauga si carnea de porc taiata bucati, maghiranul si se mai caleste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 09:01
3 verze????pt cate pers gatesti????
la 15.10.2010, 09:24
la 15.10.2010, 10:39
ce bine arata.......
la 15.10.2010, 21:57
3 verze care apoi la calit vor scadea , foarte bun
la 16.10.2010, 02:13
vreau si eu

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking