Varza noua calita cu pui la punga

Postat de silvi0ara in Pui
10 Iul 2010 | 6078 vizualizari
Varza noua calita cu pui la punga

Ingrediente

  • 1 varza mai mare  
  • 50ml ulei  
  • 2 linguri pasta de tomate  
  • sare si piper dupa gust  
  • ½ lingurita cimbru uscat  
  • 1 foaie de dafin  
  • 4-5 catei de usturoi  
  • 1 pui  
  • condiment dupa gust  
  • 1 punga pentru bagat puiul la cuptor  

Mod de preparare

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare,apoi se pune la calit in ulei.Cand este gata se aduga piperul dupa gust si celelate condiment plus pasta de tomate.Se mai lasa pe foc cateva minute sa se patrunda aromele.

Puiul il condimentam cu ce ne place,eu am pus putin piper,sare,boia dulce si l-am umplut cu ierburi proaspete,cimbru si oregano.Se pune puiul in punga si se baga la cuptorul incins pana este gata si frumos rumenit.Se serveste alaturi de varza calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui glazurat cu garnitura de orez cu ciuperci

Postat de simona72

Pui glazurat cu garnitura de orez cu ciuperci

Se taie puiul cu ajutorul unui cutit sau o foarfeca de bucatarie de-o parte si de alta a sirei spinarii. Se inlatura sira spinarii, se spala bine puiul atat la interior cat si la exterior. Se...

Citeste continuarea

Piure taranesc in vasul roman cu pui si usturoi

Postat de RuxyRux

Piure taranesc in vasul roman cu pui si usturoi

Se fierb cartofii ca pentru piure.  Intr-o tigaie se caleste usor ceapa presarata cu foarte putina sare, se pune si afumatura taiata dupa dorinta, eu am taiat si fasii si cuburi si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2010, 21:05
eu vreu prima poza
la 10.07.2010, 21:08
adica a doua, acum vad
la 10.07.2010, 21:10
Ina,poti sa iei ce vrei tu.
la 10.07.2010, 21:21
sper k nu a luat ina tot k vreau si eu
la 10.07.2010, 21:25
tu iei varza

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking