Vedeta verii - Prajitura cu caise

Postat de burdulea56 in Prajituri
6 Aug 2010 | 4613 vizualizari
Vedeta verii - Prajitura cu caise

O prajitura cu un gust acrisor, numai buna pt cei ce prefera acest gust.

Ingrediente

  • 100 g unt,
  • 3 oua,
  • 150 zahar,
  • 200 g iaurt natural danone,
  • 300 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 2 plicuri vanilie,
  • 250 g caise curatate de samburi si taiate bucati.

Mod de preparare

Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor pt  25-30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vedeta verii - Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura rasturnata cu fructe de sezon si Green Sugar

Postat de simona72

Prajitura rasturnata cu fructe de sezon si Green Sugar

Fructele se spala si se lasa sa se zvante. Rubarba se curata de coaja de la suprafata si se taie in bucati de 1,5-2 cm. Se amesteca cu 1 lingura Green Sugar si se lasa deoparte 10-15 minute. Intre...

Citeste continuarea

Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea

Postat de Constelatialeu

Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea

Cum se prepara Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea Am folosit o tava tapetata cu hartie de copt cu dimensiunile de 36/25 cm. Am separat albusurile de galbenusuri....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2010, 22:38
Eu prefer acest gust,asa ca vreau o portie
la 06.08.2010, 22:44
haaa sunt prima iau tot sac e o mare bunatate aici ,mmm hai ca las si pentru ceilati
la 06.08.2010, 22:44
Cu tot dragul, felicitari pt interviu!
la 06.08.2010, 22:45
ups nu-s prima mi-a laut-o inainte laly
la 06.08.2010, 22:45
Gina, nu te-ai grabit destul, dar ai si tu.

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking