Vedeta verii - Prajitura cu caise

Postat de burdulea56 in Prajituri
6 Aug 2010 | 4601 vizualizari
Vedeta verii - Prajitura cu caise

O prajitura cu un gust acrisor, numai buna pt cei ce prefera acest gust.

Ingrediente

  • 100 g unt,
  • 3 oua,
  • 150 zahar,
  • 200 g iaurt natural danone,
  • 300 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 2 plicuri vanilie,
  • 250 g caise curatate de samburi si taiate bucati.

Mod de preparare

Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor pt  25-30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vedeta verii - Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cremsnit cu frisca

Postat de mitinita

Cremsnit cu frisca

Mai intai preparam foile de cremsnit. Impartim aluatul de foietaj in doua parti egale si le intindem cu sucitorul pe o masa de lucru pe care am presarat faina. Le coacem, iar foaia pe care o vom...

Citeste continuarea

Tort de ciocolata si frisca

Postat de RuxyRux

Tort de ciocolata si frisca

Faina cernuta, cacaoa, vanilia, praful de sare si praful de copt se pun intr-un vas. Intr-un ibric se topeste untul la foc mic, se adauga laptele praf, imediat laptele dulce rece, se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2010, 22:38
Eu prefer acest gust,asa ca vreau o portie
la 06.08.2010, 22:44
haaa sunt prima iau tot sac e o mare bunatate aici ,mmm hai ca las si pentru ceilati
la 06.08.2010, 22:44
Cu tot dragul, felicitari pt interviu!
la 06.08.2010, 22:45
ups nu-s prima mi-a laut-o inainte laly
la 06.08.2010, 22:45
Gina, nu te-ai grabit destul, dar ai si tu.

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking