VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
30 Sep 2012 | 5431 vizualizari
VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 250 g parmezan ras
  • 1 piept de pui dezosat
  • o cana suc de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura bulion
  • unt
  • sare
  • piper macinat
  • oregano

Mod de preparare

Vinetele se spala,se taie in felii de circa 1 cm grosime(pe lungime)se presara cu sare , se lasa 10 -15min sa iasa apa din ele dupa care se sterge fiecare felie in parte  cu ajutorul unui prosop absorbant.In timp ce feliile de vinete se odihnesc........hihihi................ne ocupam de pieptul de pui.Taiem pieptul de pui in fileuri subtiri pe care le batem usor cu ciocanul de snitele.Condimentam cu sare si piper fileurile,dupa gust.Si acum trecem la asamblare.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt  si asezam un strat de vineteun strat  file de piept de puijumatate din cantitatea de suc de rosii si jumatate din cantitatea de parmezan ras si presaram deasupra oregano.Continuam "constructia" cu inca un strat de vinete,unul de file de piept de pui ,restul de suc de rosii si de parmezan ras.
Batem bine ouale cu putina sare ,adaugam smantana  si bulionul,amestecam bine si apoi turnam peste compozitia de mai sus.
Dam la cuptor pentru circa 1 ora.
Servim cu ketchap............ca doar am " confectionat"..........hihihi

Daca ti-a placut reteta noastra "VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv briose cu pui si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu pui si cascaval

Spalati pieptul de pui, il taiati in doua jumatati. Il puneti la fiert cu putina sare si cateva boabe de piper. Dupa ce este fiert pieptul, il scoateti pe o farfurie, il lasati sa se racoreasca...

Citeste continuarea

Chifteluţe cu legume în aluat

Postat de diaconta

Chifteluţe cu legume în aluat

Am pregatit mai întâi aluatul. Am amestecat crema mascarpone cu galbenusurile,smântâna,otetul. Am pus apoi faina amestecata cu sare,piper si praful de copt. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2012, 16:00
Primaaaa!
la 30.09.2012, 16:01
M-am grabit sa scriu sa nu mi-o ia altcineva inainte, ce bine arata!
la 30.09.2012, 16:04
dar daca nu ai cerut o portie, degeaba ai fost prima! foarte buna mancarica!
la 30.09.2012, 16:04
fain arata
la 30.09.2012, 16:04
Cer portia!!!

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking