Visine in sirop (pt prajituri)

Postat de COSTEO in Sirop / Compot
10 Apr 2013 | 7541 vizualizari
Visine in sirop (pt prajituri)

Ingrediente

  • 10 kg visine
  • 5 kg zahar

Mod de preparare

Visinile se spala si li se scot samburii cu un ac pentru ca sa nu le strivim de tot.

Se pun intr-un vas mare si se presara zaharul peste ele si se amesteca bine in ele pana se dizolva zaharul.

Se lasa 24 de ore pana lasa zeama si se pun in borcane si se dau la loc racoros.

Visinile se folosesc la prajituri iar siropul se poate pune in tuica de casa sau se poate bea cu apa minerala.

Se pun la borcan pentru sezonul rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine in sirop (pt prajituri)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Carmen

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Carmen

Blat: Cele 7 albusuri cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat 150 g zahar si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Cele 4 oua impreuna cu 2 linguri de zahar si 2 linguri de lapte...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

Pentru foile de blat: Separati ouale. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare, adaugati indulcitorul treptat, mixati pana bezeaua devine ferma. Galbenusurile le amestecati cu uleiul, le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2013, 13:28
Si eu pun asa, doar ca deasupra fiecarui borcan pun si niste aspirina pisata.Sunt foarte bune iarna la prajiturele!
la 10.04.2013, 13:29
dar eu nu prea pun aspirina .sunt f bune
la 10.04.2013, 13:30
sau conservant
la 10.04.2013, 13:36
Nici eu nu pun nici un fel de conservant si se pastreaza foarte bine.
Bravo Costeo
la 10.04.2013, 13:39

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking