Viţel cu ciuperci şi sos picant

Postat de Retetegg in Vita
28 Ian 2011 | 5793 vizualizari
Viţel cu ciuperci şi sos picant

Desi la inceput poate sa para o reteta dificila, mai ales pentru ca lista ingredientelor este putin mai lunga, va asigur ca se pregateste destul de repede fiind un succes chiar si pentru cei mai putin initiati in arta culinara :) .

Ingrediente

  • 300 gr carne de vitel,
  • 2 cepe,
  • 4 catei de usturoi,
  • 3 ciuperci,
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii cuburi in bulion,
  • 1 lingurita sos taco,
  • 1/2 pahar vin alb,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • busuioc,
  • verdeata (patrunjel).

Mod de preparare

Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei si punem la prajit carnea de vitel taiata cuburi (eu am fiert carnea in prealabil), apoi ceapa taiata julien si ardeiul.

Lasam 5 minute pe foc si apoi adaugam vinul, usturoiul, ciupercile, rosiile, sosul taco si condimentele.

Adaugam si un pahar cu apa, amestecam bine si lasam sa fiarba aproximativ 25-30 de minute.

La final adaugam verdeata.

Am servit cu garnitura de orez mexican cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Viţel cu ciuperci şi sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Limba de vita cu masline- la Crockpot

Postat de Oana

Limba de vita cu masline- la Crockpot

puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac...

Citeste continuarea

Placinta cu carne si cascaval

Postat de oanapl

Placinta cu carne si cascaval

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi in centrul ei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2011, 16:33
bun bun
la 28.01.2011, 17:00
f bun
la 28.01.2011, 17:07
Motan, luk, multumesc!
la 28.01.2011, 17:13
adica escalop de vitel.... ce-mi mai placeeeeeee....
la 28.01.2011, 17:18
ela, nu stiu daca escalop ii zice... eu l-am facut asa cu ce mi-a trecut prin minte

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking