Wrap de curcan cu masala

Postat de Satisfyyourcravings in Curcan
6 Feb 2013 | 3670 vizualizari
Wrap de curcan cu masala

Poate constitui un prânz perfect, mai ales pentru cei activi.

Ingrediente

  • 1 tortilla
  • 2 frunze de salată verde
  • 1/3 ardei roșu, tăiat fâşii
  • 2 ciuperci proaspete, tăiate în 4
  • 1 linguriţă chives, tocat
  • 1/2 piept de curcan, tăiat fâșii sau cuburi
  • 1 bucată mică de ghimbir, decojită și dată de răzătoarea fină
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 linguriţă de masala
  • 1/2 pahar de iaurt
  • sare/ piper
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Bucățile de carne se marinează minim 10 minute la temparatura camerei în iaurtul amestecat cu usturoi, ghimbir,masala, sare și piper.

Ciupercile se sotează câteva minute în ulei infuzat cu chili, până când tot lichidul este absorbit. Se scot şi se amestecă cu chives tocat.

Într-o tigaie cu puțin ulei fierbinte se așează bucățile de carne. Se gătesc 8-10 minute, până sunt bine făcute, dar încă suculente. Se scot pe o farfurie.

Pe tortilla, se așează frunzele de salată, fâșiile de ardei, ciupercile și carnea de curcan. Se aduc trei dintre margini spre interior și se înfășoară precum un burrito. 

Se servește imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap de curcan cu masala" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ardei umpluti cu carne de curcan, in sos de rosii

Postat de oanapl

Ardei umpluti cu carne de curcan, in sos de rosii

Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un vas cu fundul gros și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovul apoi îi dai pe...

Citeste continuarea

Piftie de curcan

Postat de oanapl

Piftie de curcan

Pui carnea la fiert, împreună cu ceapa şi morcovii, în 7 litri de apă, la foc iute. Spumuieşti din când în când. După ce ai luat toată spuma, dai focul mai mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2013, 16:12
ouauuuu
la 06.02.2013, 16:26
la 06.02.2013, 16:28
la 06.02.2013, 16:38
offffff de ce n-ai postat-o mai devreme,dar nici acum nu e tarziu
la 06.02.2013, 16:49
deliciosssss

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking