Zarzavat pentru iarna

Postat de Sylvia in Conserve
26 Sep 2010 | 22277 vizualizari
Zarzavat pentru iarna

Fac in fiecare an acest zarzavat care e foarte bun si da un gust bun mancarurilor iarna

Ingrediente

  •   Avem nevoie de o telina mare sau 2 mai mici,
  • o jumatate de kg de morcov,
  • o jumatate de kilogram de pastranac ( mare minune ca am gasit aici in piata ) si o jumatate de kilogram de radacina de patrunjel,
  • cateva frunze de telina,
  •  un ardei tocat, 
  • 10 linguri de sare mare

Mod de preparare

Se dau pe razatoare toate legumele, se amesteca cu  frunzele de telina si sarea si se lasa 12 ore. Dupa aceea se pun la borcan si se pune deasupra putina aspirina  ( conservant spunea reteta eu aspirina am pus la toate si nu am avut probleme) . Grija mare la gatit ca este foarte sarat, se pune o lingura din compozitie si nu mai punem sare decat daca trebuie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei

Postat de Pungasa_Rogue

Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei

Se spala rosiile, se taie in sferturi si li se indeparteaza coditele, apoi se dau prin robot si se pun intr-un tuci mare. Ardeiul se curata de seminte si cotor, se spala, se taie in bucati...

Citeste continuarea

Limba cu dovlecei si fasole pastai

Postat de Ina

Limba cu dovlecei si fasole pastai

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare.  Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2010, 13:51
foarte buna combinatie, cate borcanele ies din catitatile astea?
la 26.09.2010, 13:51
Foarte bune,fac si ceva in genul asta.
la 26.09.2010, 14:05
Mie mi-au iesit 5 borcanele dar mici
la 26.09.2010, 14:06
Silvioara eu o sa mao fac si cel cu rosii , asta il fac pentru mancarurile in care nu se pun rosii si la pilafuri il folosesc, e f bun.
la 26.09.2010, 14:42
vai, ai avut rabdarea sa dai atatea legume pe razatoare??? eu urasc razatoarea arata bine zarzavatul tau

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking