Tarta de queso
In la 1 Iul 2010
Tarta de queso
se pun toate ingredientele in blender ( cu exceptia cojilor de portocale glasate) si cand sunt omogene se toarna intr-o tava tapetata inclusiv pe margini cu zahar ars, atunci cand zaharul ars e rece si incepe sa crape. Se coace 180ºC aproximativ 1 ora sau in masina de paine a carei...
pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.  pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita. se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara . se ung cu ulei , se sareaza putin si se dau la...
Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica. Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou, se pune peste rosii un praf de sare feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate se presara capere si foarte putin marar se toana pe...
Incepem prin a curata rosiile de coaja, scoatem samburii si le taiem cubulete mici. Taiem ardeiul in cuburi mai maricele Lovim dintii de usturoi cu ce avem la indemana, ( pentru a-i aplatiza  si rupe putin dar nu desface din coaja) Pregatim carnea, taind bucatile din porc, pui si...
Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante
De obicei se foloseste o tigaie specifica , numita paellero, insa se poate pregati si intr-o tigaie normala, cu doua torti. Secretul unei paella buna nu consta in felul tigaii ci in prepararea ei. Asadar, inainte de toate, se decojesc rosiile, se curata de samburi si se taie cubulete....
Sepia se spala intreaga, apoi i se scoate firul de "plastic" din interior  si se feliaza. Se aseaza intr-o tigaie de teflon, incinsa, fara ulei. Se lasa la foc mediu pana cand elimina apa si aceasta se coaguleaza intr-o crusta maronie pe fundul tigaii. Se transfera apoi...
se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor. se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin se aseaza  o bucata de anchoa in miloc se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat....
Bacalao a la Riojana
In Peste la 29 Iun 2010
Bacalao a la Riojana
pestele se scurge de apa cu servetele de bucatarie. se sareaza, pipereaza si se dau prin faina si oul batut, apoi se prajesc in ulei de masline , la foc moderat. salsa: se caleste ceapa cu uleiul de masline, se adauga usturoiul feliat si apoi  ardeiul si rosiile taiate cubulete,...
se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri. Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi. Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.  
Se incinge uleiul de masline,se caleste ceapa , se adauga amidonul, mararul, chilli, boiaua de ardei iute si imediat dupa boia se pun midiile care anterior au fost curatate si spalate in apa rece Se acopera tigaia cu un capac si se mentine asa pana cand scoicile se deschid.( aprox 2 minute)...
Afisate 1 - 11 din 11 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking