RETETE VIDEO
RETETA ZILEI

Negresa cu capsuni si menta

Postat de privatelaura

Negresa cu capsuni si menta

Pregatim ingredientele, lelasam 1/2 de ora la temperatura camerei. Pornim cuptorul. Curatam si spalam capsunile si le lasam la scurs intr-o sita. Spalam menta, rupem frunzele si le punem la infuzat intr-o canita cu apa fierbinte. Topim ciocolata in lapte, amestecam sa se omogenizeze. Lasam sa se raceasca. Intr-un vas, punem untul moale, adaugam un praf de sare si zaharul. Incepem...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Turtite impletite, cu magiun

Postat de RODIMUR

Pentru aluat se amestecă smântâna cu: oul, zahărul, sarea și vanilia. Când zahărul s-a dizolvat și compoziția este omogenă, se adaugă treptat făina amestecată cu praful...

Citeste continuarea

Tort de vară cu vanilie și piersici

Postat de ancutsa

  Diametrul formei de copt: 20 cm     Mod de preparare: Blatul: Se bat spumă, cu mixerul, albușurile cu un praf de sare și îndulcitorul. Se...

Citeste continuarea

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

Postat de merisor67

Pentru blat , aducem ingredientele la temperatura camerei cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea pregătirii compoziției de blat și în special ouăle. In mod...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

Postat de RODIMUR

Fasolea uscată trebuie aleasă, spălată și pusă la înmuiat, cu apă clocotită, cu câteva ore înainte de prepararea ciorbei. După ce fasolea s-a înmuiat și apa...

Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu visine si cirese

Postat de Constelatialeu

Am scobit visinele si le-am lasat la scurs, am scobit si ciresele. Am separat albusurile de galebenusuri, galbenusurile impreuna cu uleiul si esenta de vanilie le-am mixat bine. Albusurile cu un...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Concurs culinar - Vara in farfurie

Postat de Bucataras

Dragi bucatarasi harnici si inspirati,   Vara si-a intrat bine in drepturi, motiv pentru care ne rasfatam cu preparate dintre cele mai racoritoare, proaspete si pline de culoare....

Citeste continuarea

Interviurile noi Bucataras: Rahela Pascu (EuMimi)

Postat de Bucataras

Sagetator prin zodie, modesta si mereu o prezenta placuta alaturi de noi, marturiseste ca ii place sa lucreze cu copiii, preda limba franceza si il admira... pe Chef Bontea :)) Spune...

Citeste continuarea

5 secrete pentru briose delicioase si colorate

Postat de Bucataras

Ușor de făcut și delicioase, brioșele reprezintă desertul perfect pentru orice ocazie. Fie că îți vin prieteni în vizită, vrei să-i faci o surpriză cuiva drag sau se anunță...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking