Supa de rosii cu galusti
In la 14 Feb 2013
Supa de rosii cu galusti
Se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot punem cuburile de concentrat de gaina si amestecam pana se topesc. Apoi, adaugam rosiile pasate si dam focul mic amestecand bine . Pregatim din oua si gris compozitia pentru galusti.Mai puteti adauga un praf de sare si piper (sotul meu asa le vrea...
Galusti cu prune
In la 4 Feb 2013
Galusti cu prune
Se fierb cartofii taiati cubulete, se fac piure si se lasa la racit. Cand s-au racit se adauga oul + galbenusul si se amesteca cu faina. Prunele se curata de samburi si se presara cu zahar. Se ia cate o bucata de coca, se face un patrat si se pune pruna la mijloc.Apoi se face rotunda.La fel...
Supa crema de ciuperci
In la 4 Feb 2013
Supa crema de ciuperci
In oala de supa topim untul si calim usturoiul maruntit si ceapa tocata marunt.Se lasa 3-4 minute pana ceapa devine translucida. Se adauga ciupercile feliate, se lasa 5 minute si apoi se adauga cartofii taiati cubulete si supa de legume.Se lasa la fiert si cand da in clocot se reduce focul si...
Musaca
In la 2 Feb 2013
Musaca
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare.Se lasa pana sunt aproape fierti, se scurg de apa si se lasa la racit.Ceapa se toaca marunt,morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit intr-o lingura de ulei.Dupa 2-3 minute adaugam si carnea si amestecam frecvent sa nu se...
Ciorba de perisoare
In la 2 Feb 2013
Ciorba de perisoare
Pregatim din carnea tocata, orezul si ouale amestecul pentru perisoare.Condimentam cu sare si piper pentru gust. Dupa care tocam ceapa si ardeii marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Se calesc in oala in care vom face ciorba intr-o lingura de ulei si cu putin delikat pana se inmoaie...
Cannelloni cu carne
In la 31 Ian 2013
Cannelloni cu carne
Eu am pregatit mai intai sosul de bechamel. Am topit untul, am adaugat faina si am amestecat repede pana untul a absorbit toata faina.Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic.La sfarsit luam de pe foc si...
Prima oara curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare la foc mediu. Dupa care, incalzim untul intr-o tigaie de teflon si se adauga crevetii si ustoroiul. Se soteaza la foc mediu amestecand incontinuu 4-5 minute.Se adauga apoi o rosie decojita si tocata marunt, sucul de...
Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking