RETETE VIDEO

Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus

Postat de Bucataras

Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus

Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o...

Citeste continuarea

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...

Citeste continuarea

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Postat de Bucataras

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Iata cum se prepara reteta de Conopida cu iaurt grecesc: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un bol mare sau direct tavă, amestecați buchețelele de...

Citeste continuarea

Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată

Postat de Bucataras

Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată

Iata cum se prepara Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată: Rumeniți ușor fulgii de migdale, apoi puneți-i deoparte.   Pregătirea Sosului de Caramel...

Citeste continuarea

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Postat de Bucataras

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în...

Citeste continuarea
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Desert tarta crumble cu mascarpone si capsuni

Postat de Corina33

Desert tarta crumble cu mascarpone si capsuni

Rețeta este pentru o formă de tort cu diametrul de 22 sau 24 cm, pe care o tapetez cu hartie de copt sau unt și făină. Pentru aluat amestecăm toate ingredientele uscate: făina, zahărul, praful de copt, sarea și coaja de lămâie. Adăugăm untul moale și amestecăm cu mâna până devine sfărâmicios, apoi adăugăm ouăle și frământăm. Aluatul se...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Reteta simpla si gustoasa de briose delicate cu afine

Postat de Retete_gustoase

Cum se prepara Reteta simpla si gustoasa de briose delicate cu afine: Preincalzeste cuptorul la 180°C si pune hartii de briose in tava de copt speciala. Spala afinele si usuca-le...

Citeste continuarea

Cel mai bun aluat de pizza reteta de baza

Postat de bucatarasa

Cel mai bun aluat de pizza reteta de baza Intr-un bol mare, amesteca apa calduta cu zaharul si drojdia. Lasa compozitia sa se odihneasca timp de aproximativ 5-10 minute, pana cand drojdia...

Citeste continuarea

Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Postat de Bucataras

Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l...

Citeste continuarea

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...

Citeste continuarea

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

Postat de Bucataras

Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Joia Mare semnificatie, traditii, obiceiuri

Postat de bucatarasa

In traditia crestina, Joia Mare este considerata ziua in care Iisus a instituit Sfanta Impartasanie sau Euharistia, in timpul Cinei cea de Taina. De asemenea, este ziua in care Iisus a spalat...

Citeste continuarea

Capsunile - fructele minune cu beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Capsunile sunt fructe delicioase si bogate in nutrienti, apreciate pentru gustul lor dulce si aroma lor proaspata. Aceste fructe sunt originare din familia Rosaceae si fac parte din genul...

Citeste continuarea

Socul, planta medicinala - Proprietati si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking