4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
IngredienteBlat:
Sirop:250ml apa
Glazura:2 linguri cacao
Mod de preparareMod de preparare: ardem jumatate din cantitatea de zahar ,apoi dizolvam cu apa pe foc;dupa racire adaugam jumatate dde zahar ramasa,uleiul,cacao,faina, praful de copt si bicarbonatul stins,scortisoara si gemul.Amestecam,totul,adaugam si nuca si turnam compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. coacerea dureaza cam 35-40min.Fierbem siropul ,lasam un pic la racit pana taiem blatul in patrate;insiropam usor fiecare patrat. Pentru glazura topim 100g margarina cu 2 linguri cacao si 200ml frisca vegetala:turnam glazura usor racita peste fiecare bucata in parte si mai impodobim cu cate un mot ,caci ''se poarta''. Daca ti-a placut reteta noastra "Amandina de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de deyutzky
Blat: Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, cacaua si zaharul. Adaugam treptat laptele caldut, uleiul si esenta de rom si mixam bine. Impartim in 2 compozitia obtinuta....
Citeste continuareaPostat de Valclaudia
Amestecam ingredientele uscate intr-un castron iar pe cele umede in alt castron. Punem cate un polonic din ingredientele umede peste cele uscate,amestecam mixerul pana obtinem un aluat de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|