Anghinare cu garnitura de vinete umplute

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
29 Apr 2010 | 7214 vizualizari
Anghinare cu garnitura de vinete  umplute

o mancare usoara si sanatoasa,e super buna la dieta

Ingrediente

  • 2 vinete potivite
  • 3 rosii
  • 3 alcachofa (anghinare)
  • 10-12 rosii chery-decor
  •  1 caciulie de usturoi
  • ulei de masline
  • sare ,piper
  • 3-4 linguri de iaurt natural sau smantana

Mod de preparare

Se curata vinetee si se taie pe lungine (exact ca si la reteta vinete acordeon) apoi se condimenteaza bine cu sare si piper .

Usturoiul se curata si se paseaza bine ,apoi se amesteca cu sare ,putin ulei si 50 ml apa

Rosiile se taie si ele feliute si se ung cu putin ulei de masline apoi se pun intre feliutele de vinete ,intr-un vas uns bine cu unt .Dupa ce am pun vinetele in vasul uns se pune mujdeiul de usturoi (nu tot sa mai ramana 2-3 linguri)si se pune la cuptor pt 25-30 minute

Alcachofa se fierbe pe aburi sau in apa cu sare si putin ulei(15-20 minute)

Se servesc cu mujdei de usturoi cu smanatana sau iaurt natural

Se orneaza dupa bunul plac ,eu am pus rosi chery sant minunate in combinatie

In spania se mananca foarte multa alcachofa(anghinare)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu garnitura de vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta

Postat de merisor67

Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta

Decongelam pachetul cu foi de placinta si il taiem pe jumatate. Batem cele doua oua cu putina sare, apoi adaugam iaurtul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt. Taiem pastrama de porc...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si ciuperci

Postat de RuxyRux

Tarta cu branza si ciuperci

Se prepara blatul framantand un aluat din toate ingredientele. Il dam la rece dupa ce-l infainam. Preparam umplutura de ciuperci.: Spalam ciupercile si le tocam, procedam la fel si cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2010, 20:41
arata super cred ca si gustul e pe masura
la 29.04.2010, 22:03
wow, wow ce frumos ! Este super prezentarea si cred ca este foarte gustoasa. O trec repede la favorite , sa nu o ia altcineva.
la 29.04.2010, 22:38
asa e buni sa sti ca e super bun,ce zici nu vi la o portie?
la 29.04.2010, 22:39
asa e bunica,multumesc mult
la 29.04.2010, 23:27
Wow,ce bine arata.Mai ai?

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking