Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
3 Iul 2013 | 7552 vizualizari
Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco

Pentru ca ieri m-am ''plimbat'' la Ploiesti,am intrat si la Lidl si am achizitionat niste foitaj,gramaj 250,ca-mi picase mie sa mai fac ceva cu miezul ala,ca tot am...

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj 250 g
  • salam victoria,am taiat 27 de jumatati
  • un miez de lapte Delaco cu sare,taiat in 18 jumatati
  • 1 ou

Mod de preparare

Desfacem foaia de foietaj si o impartim in 9 fasii, ungem fasiile cu ou. Salamul taiat pe jumatate si crestat din loc in loc. Asezam cate 3 jumatati de salam si 2 jumatati de miez, rulam si ungem cu ou. Asezam in tava pe foaie de copt.

Asamblarea se vede in imagini, ca poate nu reusesc in cuvinte sa redau exact cum am facut......Se da la cuptor pana se rumeneste.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte coapte pe piatra

Postat de Sim0naWorld

Placinte coapte pe piatra

Drojdia proaspata am dizolvat-o in 100 ml lapte caldut, si am lasat sa se activeze. Faina am cernut-o intr-un castron adanc. Am adaugat maia, uleiul si apa calduta, si am amestecat cu o lingura,...

Citeste continuarea

Aluat fraged pentru tarte aperitiv

Postat de Ina

Aluat fraged pentru tarte aperitiv

Untul rece se taie bucati si impreuna cu oul, faina si apa rece se amesteca foarte bine (eu am folosit robotul) pana ce untul este incorporat complet in aluat.  Obtinem o bila de aluat pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2013, 12:50
ce bine arata!!!! :-)
la 03.07.2013, 12:50
Ce trandafiri frumosi ti-au iesit! De gustosi lasa de dorit....................sa-i mananci
la 03.07.2013, 12:51
Leoaico ce minunatie ai facut
la 03.07.2013, 12:52
Multumesc,dragelor !
la 03.07.2013, 12:54
ce faiiiiiini is!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking