Ardei iuți conservați în oțet de prune

Postat de panacris in Conserve
14 Oct 2013 | 5519 vizualizari
Ardei iuți conservați în oțet de prune

O variantă simplă și aromată a pișcăcioșilor pentru iarna, primăvară, vară și toamnă :D Simplu, ieftin, rapid și pișcăcios! ;)

Ingrediente

  • ardei iuți cca. 500 g,
  • oțet din prune cca. 300 ml.

Mod de preparare

Ardeii iuți se spală, se toacă mărunt! Atenție în acest interval nu duceți mâna la nas sau ochi :D, eventual folosiți mănuși chirurgicale pentru acestă operațiune. Umpleți borcanele cu ardeii tocați, presând bine, adăugați oțetul de prune, sigilați borcanele și le depozitați în cămară.

Peste cca. 1 lună se pot consuma la ciorbe sau alte preparate;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuți conservați în oțet de prune" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de legume pentru iarna

Postat de gicuta69

Salata de legume pentru iarna

Conopida o desfacem buchetele mici , o lasam jumatate de ora in apa rece apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs. Spalam si curatam gogosarii de cotoare si seminte si ii taiem fideluta....

Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii

Postat de reisnaor_2006

Cum se face sucul de rosii

               Cum se face sucul de rosii. Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2013, 19:58
Si eu conserv pentru iarna ca ne plac
la 14.10.2013, 20:20
foarte buni;eu ca sa nu am probleme eu ii tai cu foarfeca si asa mainile sunt protejate deoarece se pot tine de codita ardeii
la 14.10.2013, 20:29
la 14.10.2013, 20:29
la 14.10.2013, 20:33
Eu nu am pus din astia

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking