Ardei iuți conservați în oțet de prune

Postat de panacris in Conserve
14 Oct 2013 | 5519 vizualizari
Ardei iuți conservați în oțet de prune

O variantă simplă și aromată a pișcăcioșilor pentru iarna, primăvară, vară și toamnă :D Simplu, ieftin, rapid și pișcăcios! ;)

Ingrediente

  • ardei iuți cca. 500 g,
  • oțet din prune cca. 300 ml.

Mod de preparare

Ardeii iuți se spală, se toacă mărunt! Atenție în acest interval nu duceți mâna la nas sau ochi :D, eventual folosiți mănuși chirurgicale pentru acestă operațiune. Umpleți borcanele cu ardeii tocați, presând bine, adăugați oțetul de prune, sigilați borcanele și le depozitați în cămară.

Peste cca. 1 lună se pot consuma la ciorbe sau alte preparate;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuți conservați în oțet de prune" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Jeleu (peltea) de mere

Postat de sufletista

Jeleu (peltea) de mere

Merele le spalam si le curatam de coaja si le dam prin razatoare, le calim cu zahar si scortisora sa avem pentru iarna. Cotoarele si cojile nu le aruncam pentru ca le folosim la jeleu, eu am...

Citeste continuarea

Ardei copt la borcan

Postat de Pungasa_Rogue

Ardei copt la borcan

Ardeiul Kapia copt (se coace la flacara aragazului, apoi se pune intr-un vas, se presara sare grunjoasa peste el pentru a se curata mai usor, se acopera cu un capac si dupa 15-20 de minute se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2013, 19:58
Si eu conserv pentru iarna ca ne plac
la 14.10.2013, 20:20
foarte buni;eu ca sa nu am probleme eu ii tai cu foarfeca si asa mainile sunt protejate deoarece se pot tine de codita ardeii
la 14.10.2013, 20:29
la 14.10.2013, 20:29
la 14.10.2013, 20:33
Eu nu am pus din astia

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking