Ardei rosu umplut cu pasta de branza

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2010 | 8247 vizualizari
Ardei rosu umplut cu pasta de branza

un aperitiv foarte foarte bun

Ingrediente

  • 2 ardei rosi grasi
  • 5oo g branza de oaie(din cas eu am in congelator)
  • boia de ardei rosu 1 lingurita
  • 1/2 pachet de unt
  • putina, sare

Mod de preparare

Se taie capacul de la ardei si se curata de samburi

Branza se amesteca bine cu untul ,boiaua si resturile de la ardei tocate marunt se face ca o pasta

Se umplu ardei si se pun la rece pentru 2 ore apoi se taie feliute si se servesc ca si aperitiv

Sant fantastic de buni pentru mai ales pentru cei carora le plac branzeturile,noua ne plac tare mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei rosu umplut cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din piept de pui cu masline si ardei

Postat de Toamna07

Rulada din piept de pui cu masline si ardei

Pieptul de pui fiert si racit se pune in robotul de bucatarie sau se da prin masina de tocat. Peste el adaugam untul, branza topita, sare, piper, mustar, patrunjel si amestecam bine pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2010, 22:45
imi place la nebunie
la 11.04.2010, 23:09
multumesc danuta si noua ne place mult
la 11.04.2010, 23:23
mama mama ce buni sant
la 11.04.2010, 23:30
super Nadina :-b multumesc pentru idee peste doua saptamani am reuniunea anuala cu matusile din partea mamei , le-am invitat la gradina [ sper ca timpul va tine cu noi ] ,, ardeii Nadina '' vor fi pe masa
la 11.04.2010, 23:41
multumesc mult mihaela incearca sant foarte buni ,chiar grozavi de buni si usor de facut i faci inainte cu o zi si i pui in frigider si a doua zi vor fi super si la taiat cu cat sta mai mult in firigider cu atat se taie mai bine,astept sa-mi spui cum au fostmult succes

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking